Φωτιά στην Αρχαία Ολυμπία: Έχουν καεί τρία στρέμματα δάσους (pics)
Σε συναγερμό η Πυροσβεστική - Δόθηκε εντολή εκκένωσης του Ξηρόκαμπου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή του Ξηρόκαμπου Αρχαίας Ολυμπίας. Σύμφωνα με το ilialive, η φωτιά έχει κάψει μέχρι στιγμής τρία στρέμματα παρθένου δάσους. Από την Πυροσβεστική έχουν κινητοποιηθεί 12 οχήματα με 25 πυροσβέστες, ενώ έχουν κληθεί το ελικόπτερο Erickson και δύο PZL.
Σύμφωνα με το ilialive δόθηκε εντολή εκκένωσης του Ξηρόκαμπου.
Στην περιοχή βρίσκεται ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας και νεοεκλεγείς δήμαρχος Γιώργος Γεωργιόπουλος και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Απόστολος Μαρτζάκλης.
Πάντως, το Σάββατο είναι αρκετά υψηλός ο κίνδυνος για φωτιά σε αρκετές περιοχές λόγω της κορύφωσης του καύσωνα. Σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, σε Λάρισα, Μαγνησία, Φθιώτιδα, Βοιωτία, Εύβοια, Αττική και Λακωνία είναι πολύ υψηλός ο κίνδυνος.
Λήγει η προθεσμία του Τραμπ για το Ιράν: Παράταση ή νέα σύγκρουση - Τα σενάρια που έχει στο τραπέζι
Παρέμβαση εισαγγελέα για τον ακρωτηριασμό του 5χρονου σε Νηπιαγωγείο του Ευόσμου - Πώς συνέβη
Δυναμικό παρών στην εργατική Πρωτομαγιά: Λουλούδια και συνθήματα από τους διαδηλωτές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα
Νέο περιστατικό με οδηγούς στο κέντρο της Αθήνας: 58χρονος επιτέθηκε σε 38χρονο με γαλλικό κλειδί
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



