Κρήτη: Δύο παιδιά δύο ετών διασωληνωμένα στη ΜΕΘ έπειτα από πτώση
Τραυματίστηκαν σοβαρά στο κεφάλι μετά από πτώση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δύο αγοράκια δύο ετών νοσηλεύονται διασωληνωμένα σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Πρόκειται για δύο αγοράκια 2 ετών που τραυματίστηκαν σοβαρά στο κεφάλι μετά από πτώση.
Το ένα αγοράκι από το Ρέθυμνο έπεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, το δεύτερο παιδί τραυματίστηκε μετά από πτώση από καρέκλα. Η κατάσταση και των δύο παιδιών σύμφωνα με τον διοικητή του ΠαΓΝΗ, Ιωάννη Τασσόπουλο, κρίνεται σοβαρή.
Όπως τόνισε ο κ Τασσόπουλος «τα παιδιά είναι διασωληνωμένα και σε καταστολή και τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την πορεία της υγείας τους. Μάλιστα αυτό που επισημαίνει είναι ότι μικροί και μεγάλοι θα πρέπει τις ημέρες αυτές των διακοπών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αλλά κυρίως όμως οι γονείς».
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκαν τα μικρά παιδιά διερευνούν οι αστυνομικοί.
Πηγή: cretapost.gr
Σαν σκηνικό ταινίας: Καρέ καρέ η μεταφορά των επιβατών του MV Hondius μετά τα κρούσματα χανταϊού
«Ήταν ένα τρομερά πολυτελές ξενοδοχείο»: Τι λέει ο τουρίστας που πήρε αποζημίωση επειδή δεν έβρισκε ξαπλώστρα στην Κω
Metallica στο ΟΑΚΑ: Πέρασαν 20 χρόνια για να σβήσω τη «ρετσινιά» - Η νύχτα που δεν χωρούσε πουθενά
Απίστευτο τροχαίο: Μοτοσικλέτα κατέληξε κρεμασμένη σε φανάρι - «Ήταν σαν να έβλεπα ταινία»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



