Πέπλο μυστηρίου με πτώμα μέσα σε λεωφορείο στο Αγρίνιο
Το λεωφορείο έφτασε χθες βράδυ στο Αγρίνιο από το Βελιγράδι - Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για το περιστατικό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με ένα μακάβριο θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι υπάλληλοι ενός συνεργείου στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με το agriniopress.gr κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εντοπίστηκε το πτώμα ενός άνδρα, που όπως φαίνεται, κρύφθηκε στον χώρο του σασμάν του οχήματος. Η αστυνομία βρίσκεται στο σημείο όπου είναι σταθμευμένο το λεωφορείο, στην εθνική οδό κοντά στο Αγρίνιο και διεξάγει έρευνες.
Το λεωφορείο έφτασε χθες βράδυ στο Αγρίνιο από το Βελιγράδι. Ο οδηγός αντιλήφθηκε κάποιο πρόβλημα στις ταχύτητες του οχήματος και μετέβη σε συνεργείο της πόλης. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου στο λεωφορείο οι εργαζόμενοι αντίκρισαν το μακάβριο εύρημα.
Πηγή: agrioniopress.gr
Διαβάστε ακόμη
Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
Πώς «διαβάζει» η κυβέρνηση το τοπίο και γιατί έρχονται νέα… γαλάζια ραντεβού
Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε χέρια»
Τριπλάσιοι φόροι στα ακίνητα από το 2027: Τι φέρνει το νέο Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




