Στήνουν νέο Φαληράκι στη Ρόδο - «Ρινγκ» το κέντρο της πόλης
Ένα νέο Φαληράκι, και μάλιστα στην «καρδιά» της πόλης της Ρόδου, φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια στην bar street της Ορφανίδη.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Οι καβγάδες ανάμεσα στους εκατοντάδες, νεαρούς τουρίστες οι οποίοι μετατρέπουν την περιοχή σε ρινγκ αποτελούν καθημερινό φαινόμενο την ώρα που κοπέλες από την Αφρική εκδίδονται ελεύθερα και αλλοδαποί μπράβοι διακινούν ποτά «μπόμπες» και ναρκωτικά.
Στη γειτονιά της Ορφανίδη την τελευταία τετραετία δραστηριοποιούνται άνθρωποι της νύχτας με καταγωγή από την Αλβανία οι οποίοι έχουν στήσει μεγάλα κλαμπ προσελκύοντας νεαρούς τουρίστες κυρίως από τις σκανδιναβικές χώρες. Στα μαγαζιά αυτά ανθεί το λαθρεμπόριο του αλκοόλ και οι αρχές του νησιού πραγματοποιούν συχνά κατασχέσεις για ποτά «μπόμπες» ενώ σε αρκετές περιπτώσεις οι θαμώνες ψωνίζουν και ναρκωτικά από την πιάτσα που έχει δημιουργηθεί στη φημισμένη bar street.
Οι νεαροί βγαίνουν από τα νυχτερινά μαγαζιά μεθυσμένοι και υπό την επήρεια ναρκωτικών με αποτέλεσμα η περιοχή να μετατρέπεται σε πεδίο μάχης μέχρι τις πρώτες, πρωινές ώρες. Ξυλοδαρμοί, συμπλοκές μεταξύ πελατών και μπράβων αλλά και καταγγελίες για βιασμό σύνθετουν το σκηνικό της ανομίας στην Ορφανίδη με την αστυνομία να επιστρατεύει ακόμη και άνδρες των ΟΠΚΕ προκειμένου να καθαρίσει την περιοχή.
Παράλληλα, στα 300 μέτρα του δρόμου περπατούν κάθε βράδυ δεκάδες γυναίκες από τη Νιγηρία οι οποίες εκδίδονται για ελάχιστα ευρώ στους Σουηδούς τουρίστες. Όσοι δεν επιλέγουν τον αγοραίο έρωτα επιδίδονται σε όργια μέσα στα κλαμπ, ενώ στο στενό της Ορφανίδη υπάρχουν κατά καιρούς καταγγελίες για βιασμό.
Τελευταίο κρούσμα, μια 20χρονη από την Σουηδία, η οποία έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού τον Ιούνιο στην παραλία που βρίσκεται κοντά στα νυχτερινά μαγαζιά μετά από μια ξέφρενη βράδια μέθης στα κλαμπ της bar street της Ρόδου.
Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή
Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»
Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



