Για διακίνηση ναρκωτικών κατηγορείται υπάλληλος των φυλακών Βόλου
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στη σύλληψη ενός 50χρονου υπαλλήλου των φυλακών Βόλου, ο οποίος κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών, προχώρησαν το πρωί της Πέμπτης άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.
Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, πριν ο 50χρονος μπει στο σωφρονιστικό κατάστημα κράτησης Νέων Βόλου, όπου εργάζεται ως διοικητικός υπάλληλος, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 0,05 γραμμαρίων.
Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης 5,74 γραμμαρίων, τρία πλαστικά φιαλίδια με υγρό άγνωστης χημικής ουσίας, ένα ναρκωτικό χάπι και 26 πακέτα τσιγάρων, χωρίς την ένσημη ειδική ταινία φορολόγησης.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου. Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
Πηγή: magnesianews.gr
Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το «σαφάρι θανάτου» στο Σεράγεβο: Συναγωνίζονταν ποιος θα σκοτώσει την πιο όμορφη γυναίκα
Βίντεο-σοκ με εξαγριωμένο κάστορα να επιτίθεται σε οκτάχρονο στο Νιου Τζέρσεϊ
Eurovision 2026: Σε ποια θέση θα τερματίσει η Ελλάδα με τον Akyla;
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μπόνι Τάιλερ - Υποβλήθηκε σε επέμβαση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



