Εισβολή της ΠΟΕ-ΟΤΑ στο υπουργείο Εργασίας
Διαμαρτύρονται για τα εργατικά ατυχήματα με θύματα συναδέλφους τους - Την Παρασκευή έχασε τη ζωή του σε τροχαίο έξω από το ΧΥΤΑ Φυλής 53χρονος οδηγός απορριμματοφόρου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Εισβολή στο κτίριο του υπουργείου Εργασίας πραγματοποίησαν λίγο πριν από τις 10 το πρωί της Δευτέρας μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα εργατικά ατυχήματα με θύματα συναδέλφους τους.
Μέλη της ομοσπονδίας εργαζόμενων στην τοπική αυτοδιοίκηση έφτασαν μέχρι και το γραφείο της υπουργού Εργασίας.
Η κινητοποίηση της ΠΟΕ-ΟΤΑ ακολουθεί τον θάνατο ενός 53χρονου οδηγού απορριμματοφόρου του δήμου Αλίμου τα ξημερώματα της Παρασκευής στη λεωφόρο ΝΑΤΟ, στο ύψος του ΧΥΤΑ της Φυλής.
Η ΠΟΕ-ΟΤΑ είχε ανακοινώσει ότι σήμερα, Δευτέρα, τα αμαξοστάσια όλων των δήμων θα παραμείνουν κλειστά σε ένδειξη πένθους για το θάνατο του 53χρονου.
Διαβάστε ακόμη
Ταυτοποιήθηκε ο «ασθενής μηδέν» της έξαρσης του χανταϊού - Ποιος ήταν και τα σενάρια για το πώς κόλλησε
«Σεισμός» στο ΟΑΚΑ για τους Metallica - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη μεγάλη συναυλία
Ταμίας έκλεψε χιλιάδες ευρώ από πελάτες και διαφήμιζε τις χλιδάτες διακοπές της στο Facebook
Τρομακτικό βίντεο: Ελέφαντας ξεσπά διαλύοντας αυτοκίνητα και σκοτώνοντας οδηγό φορτηγού
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



