Φωτιά τώρα στον Μαραθώνα
Αυτή την ώρα επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς συνολικά 146 πυροσβέστες με 47 οχήματα, επτά αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ενισχύονται οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής στη φωτιά που έχει εκδηλωθεί στον Μαραθώνα, ενώ στην περιοχή βρίσκεται και ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.
Αυτή την ώρα επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς συνολικά 146 πυροσβέστες με 47 οχήματα, επτά αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα. Μεταξύ των πυροσβεστών είναι και έξι ομάδες πεζοπόρων τμημάτων με συνολικά 48 άτομα, ενώ συνδρομή παρέχουν πέντε υδροφόρες της Περιφέρειας τέσσερις υδροφόρες ΟΤΑ και εθελοντικά οχήματα.
Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, η φωτιά είναι πάνω από την πόλη του Μαραθώνα και καίει κυρίως χαμηλή βλάστηση, αλλά πνέουν ισχυροί άνεμοι που καθιστούν δύσκολο το έργο των πυροσβεστών.
Κοντά στην πυρκαγιά είναι θερμοκήπια και αγροικίες, καθώς και εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές.
Για να διευκολυνθεί η Πυροσβεστική στο έργο της έκλεισε η οδός Πλαταιών.
Η παραίτηση Σέρμπου από το Μαξίμου – Τι προηγήθηκε και γιατί η συγκυρία έχει πολιτικό βάρος
Νέο κύμα ζέστης: Πάνω από 40°C και καύσωνας μέχρι τον Σεπτέμβριο
Σκληρές εικόνες: Η στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας του αρχηγού της «καυκάσιας μαφίας» στο Ισραήλ
Νεοσύλλεκτος... Μπαλούρδος: Όχι και τόσο καλός Ρώσος στρατιώτης παραλίγο να ανατιναχθεί μόνος του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



