Τρεις εστίες φωτιάς στην Αχαϊα - Επί ποδός η Πυροσβεστική
Η Πυροσβεστική επιχειρεί για να θέσει υπό έλεγχο τις φωτιές🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τρεις φωτιές εκδηλώθηκαν το βράδυ της Κυριακής σε διαφορετικές περιοχές της Αχαΐας.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, η πρώτη φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση κοντά στην κοινότητα Άρλα της δυτικής Αχαΐας, η δεύτερη στην περιοχή Προφήτης Ηλίας της Πάτρας και η τρίτη στην περιοχή Νιφορέικα της δυτικής Αχαΐας.
Όπως είπε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο Απόστολος Κατσιφάρας έχει κινητοποιηθεί όλος ο μηχανισμός, ώστε να αντιμετωπιστούν και τα τρία πύρινα μέτωπα. Όσον αφορά την φωτιά στην Άρλα, η εστία βρίσκεται κοντά στο κοιμητήριο της κοινότητας και στην περιοχή επιχειρούν 31 πυροσβέστες με 14 οχήματα.
Επίσης, πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν και στα άλλα δύο μέτωπα, στον Προφήτη Ηλία και στα Νιφορέικα, ενώ από την πλευρά της η Αστυνομία λαμβάνει μέτρα για να διευκολύνει την κίνηση των πυροσβεστικών οχημάτων.
Στην αντεπίθεση η ΕΕ κατά Τραμπ: Ετοιμάζει δασμούς ύψους 93 δισ. ευρώ ως αντίποινα
Εκτροχιάστηκαν τρένα στην Ισπανία: Τουλάχιστον επτά νεκροί, αρκετοί τραυματίες
Δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία: Οι αντιφάσεις του 44χρονου και τα στοιχεία που δείχνουν ότι έστησε ενέδρα
Eurovision 2026: Ανακοινώθηκαν τα 14 τραγούδια του Β’ Ημιτελικού της Ελλάδας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



