Πάτρα: Συνελήφθησαν δύο άνδρες για εμπρησμούς σε Μεσσηνία και Ηλεία (vid)
Πρόκειται για έναν 52χρονο κι έναν 58χρονο που θεωρούνται ύποπτοι για δύο πυρκαγιές🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δύο άτομα συνελήφθησαν για εμπρησμούς σε περιοχές της Μεσσηνίας και της Ηλείας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, συνελήφθη ένας 52χρονος, ο οποίος κατηγορείται, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση, για διαδοχικές εστίες πυρκαγιάς σε δασική έκταση στην παλαιά εθνική οδό Καλαμάτας - Τρίπολης, καθώς και σε ξερά χόρτα σε πρανές της παλαιάς εθνικής οδού Τσακώνας - Καλού Νερού, του δήμου Οιχαλίας, στη Μεσσηνία.
Επίσης, συνελήφθη ένας 58χρονος, ο οποίος κατηγορείται και αυτός, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση, για πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Παλαιοβαρβάσαινα του δήμου Πύργου, στην Ηλεία.
Όπως μετέδωσε το Open Tv την Τετάρτη, ανθρώπινο χέρι έβαλε την πυρκαγιά στην Εύβοια σύμφωνα με τις έρευνες των Αρχών.
Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά μετά τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν ένα, μπορεί και δύο άτομα, ξεκίνησαν το καταστροφικό έργο τους, κινούμενοι ανάμεσα στα χωριά Σταυρός και Μακρυμάλλη.
Σε πύρινο κλοιό η Ευρώπη: Καταρρέουν οι υποδομές από τον ιστορικό καύσωνα - «Φωτιά» στις τιμές του ρεύματος
Τρόμος από συμμορίες ανηλίκων στο Περιστέρι: Κυκλοφορούν με μαχαίρια και σιδερογροθιές
Ακραίο: Ανήσυχοι οι επιστήμονες μετά από δύο διαδοχικές πυρκαγιές στη Γροιλανδία
Μεγάλη διαρροή στη Meta: Άφησε εκτεθειμένες μέχρι και τις ιδιωτικές συνομιλίες των υπαλλήλων της
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



