Νομός Μαγνησίας: Καταρρακτώδης βροχή και πτώσεις κεραυνών
Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση - Μεγάλο μποτιλιάρισμα στον δρόμο από το παραλιακό Πήλιο προς τον Βόλο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Καταρρακτώδης βροχή και συνεχείς πτώσεις κεραυνών είναι τα φαινόμενα που επικρατούν στον νομό Μαγνησίας από τις 7 μ.μ. της Πέμπτης, τόσο στη μητροπολιτική περιοχή του Βόλου, όσο και σε όλο το παραλιακό μέτωπο του Πηλίου και τον Αλμυρό.
Η καταρρακτώδης βροχή μετέτρεψε πολλούς δρόμους του Βόλου σε ποτάμια και υπάρχουν συνεχείς πτώσεις στην τάση του ηλεκτρικού ρεύματος, όπως και πολλές διακοπές στην ηλεκτροδότηση.
Οι κεραυνοί που πέφτουν στην περιοχή είναι συνεχείς και έχει δημιουργηθεί εξαιτίας της κακοκαιρίας μεγάλο μποτιλιάρισμα στον δρόμο από το παραλιακό Πήλιο προς τον Βόλο με αποτέλεσμα να είναι ακινητοποιημένα εκατοντάδες αυτοκίνητα από το Μαλάκι μέχρι και τον Βόλο.
Η κακοκαιρία κατευθύνεται προς τη βόρεια και κεντρική Εύβοια με την ελπίδα να βοηθήσει στην κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς.
Η εποχή του «housefishing»: Εξωραϊσμένες αγγελίες ακινήτων με ΑΙ δίνουν νέα διάσταση στη στεγαστική κρίση
Ερντογάν στο OPEN για το casus belli: «Να καθίσουμε στο τραπέζι να το επιλύσουμε»
Θρίλερ στο Άργος: Οι κρίσιμες βαλλιστικές και τα ερωτήματα για τον σοβαρό τραυματισμό του 20χρονου
Βίντεο ντοκουμέντα με τη συμμορία που ανατίναζε ΑΤΜ «εν δράσει» - Συνελήφθη ο φερόμενος αρχηγός
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




