Γρεβενά: Λεωφορείο σε στάση κατευθυνόταν σε γκρεμό
Πέντε επιβάτες πήδηξαν από την ανοιχτή πόρτα του οχήματος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το Χάρο με τα μάτια τους είδαν επιβάτες του ΚΤΕΛ Κέρκυρας, όταν κατά τη διάρκεια μιας στάσης στα Γρεβενά και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες -η πιθανότερη εκδοχή είναι ότι λύθηκε το χειρόφρενο του λεωφορείου- το όχημα άρχισε να κινείται και να κατευθύνεται προς ένα γκρεμό.
Εκείνη τη στιγμή μέσα στο λεωφορείο βρίσκονταν πέντε επιβάτες, οι οποίοι κατάφεραν να πηδήξουν από την ανοιχτή πόρτα του οχήματος. Την πορεία του λεωφορείου σταμάτησε η προστατευτική μπάρα, ωστόσο, ένα μέρος του οχήματος βρέθηκε στον αέρα.
Το όχημα είχε πραγματοποιούσε στάση σε καφετέρια, στον ανατολικό κόμβο των Γρεβενών κι έτσι οι περισσότεροι επιβάτες είχαν κατέβει από το λεωφορείο.
Διαβάστε ακόμη
Ο βουλευτής με το χωράφι που έγινε βοσκοτόπι, ο Πιερρακάκης ως πρωθυπουργός κυβέρνησης συνεργασίας και τα μπλεξίματα του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα λόγω Τσίπρα
Τι θα πει στη Βουλή ο Μητσοτάκης για αγροτικό, στεγαστικό και πακέτο μέτρων του 2026; Τα πολιτικά μηνύματα που θα εκπέμψει
«Πιο κοντά από ποτέ» σε συμφωνία για τον πόλεμο στην Ουκρανία: Το πόκερ με τις εγγυήσεις
Απεργία 16 Δεκεμβρίου: Ποιοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις - Τι ισχύει με μέσα μαζικής μεταφοράς και σχολεία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




