Φθιώτιδα: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «έλουσε» αγρότη με τόνους νερού!
Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κινητοποίηση για καπνό σε δασική περιοχή κοντά στη Μενδενίτσα Φθιώτιδας υπήρξε το απόγευμα της Τρίτης. Τα πρώτα στοιχεία ανέφεραν πως υπήρχε καπνός που έκαιγε χαμηλή βλάστηση και πουρνάρια.
Άμεσα ήταν τα αντανακλαστικά των πυροσβεστών που έσπευσαν στο σημείο με επίγεια και εναέρια μέσα, ενώ υπήρξαν και προληπτικές ρίψεις νερού. Λίγο αργότερα, ωστόσο, και αφού έλεγξαν όλη την περιοχή, διαπίστωσαν ότι το σύννεφο καπνού ήταν τελικά σύννεφο σκόνης που σήκωσε αγροτικό μηχάνημα που εκτελούσε εργασίες στην περιοχή.
Τον «βομβάρδισαν» με τόνους νερού
Το συγκεκριμένο θέμα προέκυψε από τον καταστροφέα ενός αγροτικού μηχανήματος και ο αγρότης - χειριστής, που ήταν στα Καραβίδια Μώλου, μέσα σε μία χαράδρα, ανάμεσα στον Αγιο Χαράλαμπο και στη Μενδενίτσα πλήρωσε τη «νύφη».
Ο αγρότης δεν κατάλαβε ότι τα PZL πραγματοποιούσαν ρίψεις νερού, με αποτέλεσμα να βγει στο ξέφωτο και να δεχθεί τόνους νερού στο κεφάλι του. Λίγο αργότερα έφτασαν οι πυροσβέστες στο σημείο αντιλαμβανόμενοι τι είχε συμβεί. Ο ίδιος έκανε τον σταυρό του για το ανέλπιστο μπάνιο που έκανε στο χωράφι του. Σημειώνεται ότι ο αγρότης είναι καλά στην υγεία του.
Πηγή: Lamianow.gr
Το μήνυμα όξυνσης του πολέμου από τον Μοντζντάμπα Χαμενεϊ, η σκληρή πραγματικότητα και η παγίδευση του Τραμπ
Γιατί ο Μητσοτάκης λέει «όχι» σε πρόωρες εκλογές και ανασχηματισμό: Άνοιξε παράθυρο για νέα μέτρα στήριξης
130 χρόνια ιστορίας «θάφτηκαν» από τις κατολισθήσεις και την αδιαφορία - Πώς φτάσαμε στο κλείσιμο του Οδοντωτού Καλαβρύτων
Η ανακοίνωση του ΥΠΑΑΤ που άδειασε τον Βορίδη και δικαίωσε τον Βάρρα, η απειλή του Σαμαρά στον Μητσοτάκη και τα προγνωστικά για τους συνέδρους του ΠΑΣΟΚ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




