Κινητό τηλέφωνο εξερράγη την ώρα που φόρτιζε (vid)
Ο κάτοχός του θα ζητήσει αποζημίωση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αποζημίωση από κινεζική εταιρεία τηλεφώνων πρόκειται να ζητήσει ένας 42χρονος άνδρας από τη Λάρισα που είδε το κινητό του τηλέφωνο να τινάζεται στον αέρα την ώρα που φόρτιζε. Μάλιστα η συσκευή βρισκόταν στο κομοδίνο και σε κοντινή απόσταση από τα παιδιά του.
Σύμφωνα με τον 42χρονο άνδρα το περιστατικό σημειώθηκε αργά τη νύχτα και άκουσε ένα θόρυβο ενώ υπήρξε έντονη μυρωδιά. Παράλληλα πρόσθεσε ότι είδε το κινητό να φλέγεται και να πετάγεται λιωμένο πλαστικό.σε ακτίνα κοντά στα 2 μέτρα. Ακόμη επεσήμανε ότι το ευτύχημα ήταν πως δεν έπαθε κανείς ζημιά. Ανάλογο περιστατικό είχε σημειωθεί πριν από μερικούς μήνες στη Βέροια.
Ο ΑΝΤ1 επικοινώνησε με τον επίσημο αντιπρόσωπο της εταιρείας στην Ελλάδα και η απάντηση που δόθηκε ήταν ότι δεν μπορεί να υπάρξει κάποιο στοιχείο καθώς η συγκεκριμένη συσκευή δεν έχει εισαχθεί από αυτόν στη χώρα μας.
Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους όλοι οι κατηγορούμενοι για την πολύνεκρη έκρηξη στο εργοστάσιο «Βιολάντα»
Οπαδοί ΠΑΟΚ: Ο Ιβάν Σαββίδης καλύπτει όλα τα έξοδα των αδικοχαμένων «αετόπουλων»
Θρήνος στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε η υποψήφια βουλεύτρια Αριστέα Καζάκου σε ηλικία μόλις σε ηλικία 40 ετών
Είδαμε το «Ρέκβιεμ για το τέλος του έρωτα» στη Λυρική - Ο φόβος και το στίγμα παραμένει μέχρι σήμερα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



