Κοζάνη: Σύλληψη δυο ατόμων για διακίνηση 480 λίτρων λαδιού άγνωστης προέλευσης
Ο 29χρονος και η 45χρονη συνελήφθησαν για παράβαση του νόμου περί Τροφίμων και Αγορανομικού Κώδικα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για διακίνηση λαδιού άγνωστης προέλευσης και αμφιβόλου ποιότητας που έμοιαζε με ελαιόλαδο, χωρίς να διαθέτουν τα νόμιμα παραστατικά έγγραφα αγοράς, συνελήφθησαν στην Κοζάνη ένας 29χρονος και μία 45χρονη, όπως ανακοινώθηκε από τις Αστυνομικές Αρχές.
Οι προαναφερόμενοι εντοπίστηκαν χτες το πρωί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης να κινούνται με ΙΧ και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν 96 φιάλες με συνολικά 480 λίτρα λαδιού.
Ο 29χρονος και η 45χρονη συνελήφθησαν για παράβαση του νόμου περί Τροφίμων και Αγορανομικού Κώδικα.
Οι ποσότητες λαδιού κατασχέθηκαν και δείγμα θα αποσταλεί στην αρμόδια Υπηρεσία για εργαστηριακή εξέταση, προς διαπίστωση της σύνθεσής του και της επικινδυνότητάς του για τη δημόσια υγεία. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κοζάνης.
«Κουβάλησα το σώμα της γυναίκας μου για μιάμιση ώρα» - Συγκλονιστικές μαρτυρίες από το φλεγόμενο Ιράν
Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»
«SMS Blaster Attack»: Συναγερμός για high tech απάτη - Πώς έκλεβαν τραπεζικά δεδομένα με ειδικό εξοπλισμό
Αγωνία για 28χρονο Έλληνα που έκανε διακοπές στην Αυστραλία - Κινδυνεύει με τετραπληγία μετά από ατύχημα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



