Συνελήφθη 32χρονος που έγραφε στα social media πώς θα σκοτώσει τους γείτονές του!
Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 32χρονος στο Κιλκίς αναδημοσίευσε στα social media την είδηση με το αποτρόπαιο έγκλημα στην Καβάλα επικροτώντας την πράξη του δράστη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Απίστευτο αλλά το έγκλημα της Καβάλας με την διπλή δολοφονία βρήκε υποστηρικτή, ο οποίος μάλιστα απειλούσε τους γείτονές του πως θα τους σκοτώσει, επειδή είναι αλλοδαποί!
Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 32χρονος στο Κιλκίς αναδημοσίευσε στα social media την είδηση με το αποτρόπαιο έγκλημα στην Καβάλα επικροτώντας την πράξη του δράστη. Ο ίδιος όμως δεν σταμάτησε εκεί καθώς σχολίασε πως θα κάνει το ίδιο στους γείτονές του που είναι αλλοδαποί.
Η αντίδραση του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς ήταν άμεση και σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντόπισαν τον 32χρονο και τον συνέλαβαν, καθώς με την ανάρτησή του προκάλεσε φόβο και απείλησε για τέλεση εγκλήματος. Πλέον θα πρέπει να εξηγήσει στις Αρχές τη δημοσίευσή του αλλά και τις προθέσεις του.
Οι πρώτες εκτιμήσεις για την καταστροφή μετά τη φωτιά στη Χαλκιδική - Πόσες χιλιάδες στρέμματα κάηκαν
«Είναι παράνομο αυτό που κάνω»: Αμερικανός έκανε πρόταση γάμου στην παραλία του Ναυαγίου Ζακύνθου παρά τις απαγορεύσεις
«Με χτυπάει και εμένα το ρεύμα»: Η σοκαριστική μαρτυρία της μητέρας του 17χρονου που πέθανε στην Κίμωλο
Ζευγάρι ανακάλυψε καταφύγιο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου στο σπίτι του... και το μετέτρεψε σε μπαρ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




