Πρέσπες: Παραλίγο τραγωδία, αναποδογύρισε βάρκα με τρία άτομα
Στη βάρκα επέβαιναν τρεις άντρες, όλοι τους κάτοικοι της περιοχής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με αίμα παραλίγο να βαφτούν τα φετινά «Πρέσπεια», αφού μετά το πέρα των εκδηλώσεων του Σαββάτου, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο νησάκι του Αγίου Αχιλλείου, αναποδογύρισε βάρκα, στην οποία επέβαιναν τρία άτομα.
Πρόκειται για άντρες, ηλικίας 61, 42 και 35 ετών, όλοι του κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι έπεσαν μέσα στη λίμνη, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Τα ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 2:30 το πρωί, ενώ αστυνομικοί, οι οποίοι βρίσκονταν προληπτικά στο σημείο, άρχισαν να «χτενίζουν» με δύο φουσκωτά τη λίμνη.
Μετά από λίγο εντοπίστηκαν οι τρεις άντρες, χωρίς να έχει πάθει κάποιος το παραμικρό.
Διαβάστε ακόμη
Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



