Ελεύθερος ο οδηγός που χτύπησε και εγκατέλειψε γιαγιά και εγγόνι στο Αίγιο
Την απόφαση αυτή έλαβε ο εισαγγελέας από το Ναυτοδικείο Πειραιά🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την απόφαση να αφήσει ελεύθερο τον 28χρονο, στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε και εγκατέλειψε στο δρόμο μια γιαγιά με το εγγόνι της σε τροχαίο δυστύχημα στο Αίγιο έλαβε ο εισαγγελέας από το Ναυτοδικείο Πειραιά.
Μάλιστα, ο 28χρονος έφτασε στο σημείο να πηδήξει στη θάλασσα, στην προσπάθειά του να διαφύγει της σύλληψης. Επειτα από όλα τα παραπάνω, ο εισαγγελέας από το Ναυτοδικείο Πειραιά, έκρινε, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ότι ο άνθρωπος αυτός, μπορεί να αφεθεί ελεύθερος.
Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο 28χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και χτύπησε την 67χρονη γιαγιά που περπατούσε στο πεζοδρόμιο μαζί με το δύο μηνών εγγόνι της! Το δυστύχημα συνέβη λίγο πριν τις 7.00 το απόγευμα της Κυριακής.
Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη και η φράση που βγαίνει από το στόμα όλων όσοι έγιναν μάρτυρες, σύμφωνα με το patrastimes.gr, είναι μία «Μην δει ανθρώπου μάτι αυτό το πράγμα».
Το αυτοκίνητο παρέσυρε και τις δύο, χτυπώντας τους με δύναμη πάνω σε μάντρα, συνθλίβοντάς τους στην κυριολεξία.
Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
«Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
Τα σενάρια για ανασχηματισμό, το αφήγημα της σταθερότητας και η απειλή της χαλαρής ψήφου
Πρόγνωση Μαρουσάκη: Περιορίζονται οι βροχές από σήμερα - Ο καιρός τις επόμενες ώρες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




