Αλεξανδρούπολη: Έξι νεκροί - επτά σοβαρά τραυματίες στο τροχαίο δυστύχημα
Έχασαν τη ζωή τους όταν ανετράπη το όχημα το οποίο τους μετέφερε παράτυπα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δεν υπάρχουν γυναικόπαιδα μεταξύ των θυμάτων του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη απόψε Δευτέρα λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αλεξανδρούπολη, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επτά εκ των συνολικά 10 τραυματιών φέρουν σοβαρά τραύματα, με τον έναν εξ αυτών να νοσηλεύεται ήδη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ ελαφρά τραυματισμένοι είναι άλλοι τρεις παράτυποι μετανάστες-πρόσφυγες.
Όλοι οι τραυματίες παραμένουν μέχρι στιγμής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ενώ αύριο το πρωί της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί η νεκροψία των έξι ανδρών, που έχασαν τη ζωή τους, όταν ανετράπη το όχημα το οποίο τους μετέφερε παράτυπα στο εσωτερικό της χώρας.
Διαβάστε ακόμη
Ο συμβιβασμός ανάμεσα στα μπλόκα και την κυβέρνηση, η φανερή αντιπάθεια του Άδωνι για τον Δένδια και το «ok» του Μαξίμου στις συναντήσεις του Τασούλα
Οι κινήσεις της κυβέρνησης στο «ραντεβού» με τους αγρότες στο Μαξίμου - Τι θα περιλαμβάνει το «μενού» της συζήτησης
Φρεγάτα «Κίμων»: Πόσο και σε ποιους τομείς ενισχύει την επιχειρησιακή και διπλωματική ισχύ της Ελλάδας
Η Γροιλανδία κρίνει το μέλλον του ΝΑΤΟ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




