Άγρια νύχτα στα Εξάρχεια: Επίθεση στα ΜΑΤ, απάντηση με έφοδο στο Βοξ (pics)
Δυο τραυματίες και επτά προσαγωγές μετά από την επιχείρηση των ΜΑΤ στο στέκι των Εξαρχείων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σύγκρουση μεταξύ αστυνομικών και αγνώστων στα Εξάρχεια τα ξημερώματα της Παρασκευής (30/8)
Οι συγκρούσεις πραγματοποιήθηκαν γύρω από τους δρόμους της πλατείας Εξαρχείων, αλλά και στο χώρο του Βοξ.
Οι άνδρες των ΜΑΤ πραγματοποίησαν την επέμβαση στο στέκι των Εξαρχείων μετά από επίθεση με μολότοφ που δέχτηκε μια διμοιρία των ΜΑΤ στην συμβολή των οδών Τοσίτσα και Χαριλάου Τρικούπη.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, δυνάμεις των ΜΑΤ πέταξαν δακρυγόνα στον χώρο του Βοξ με αποτέλεσμα έναν τραυματισμό ατόμου, το οποίο στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Άλλος ένας τραυματισμός υπήρξε από χτύπημα με γκλοπ.
Η αστυνομία πραγματοποίησε επτά προσαγωγές. Τα επεισόδια κράτησαν αρκετή ώρα και πλέον έχει αποκατασταθεί η ηρεμία στην περιοχή.
Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει
Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
Ανατροπή στη δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω, να μείνει μεταξύ μας»
Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




