Φωτιά στην Πεντέλη
Στο σημείο παραμένουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή Νταού Πεντέλης, στη συμβολή των οδών Κλεισθένους και Δουκίσσης Πλακεντίας.
Περίπου στις 18:30 την ίδια ημέρα, σε ύφεση και οριοθετημένη ήταν η πυρκαγιά, αλλά στο σημείο συνέχιζαν να επιχειρούν 33 πυροσβέστες με 13 οχήματα, ένα πεζοπόρο τμήμα, δύο αεροσκάφη, δύο ελικόπτερα και δύο υδροφόρες της Πολιτικής Προστασίας.
Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι η φωτιά εξελισσόταν πλησίον δασικής έκτασης και κοντά σε σπίτια - και αμέσως σήμανε συναγερμός.
Στο σημείο βρέθηκε και ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, για να συντονίσει τις ενέργειες της κατάσβεσης.
Εκείνη τη στιγμή, ήταν κλειστή για την κυκλοφορία των οχημάτων η οδός Δουκίσσης Πλακεντίας από Βασ. Γεωργίου μέχρι της οδού Αναπαύσεως.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε εν υπαίθρω, σε απορρίμματα και ξερά χόρτα.
Ξεκινάει η ψυχρή εισβολή με τσουχτερό κρύο και χιόνια μέχρι το κύμα - Οι περιοχές που θα «παγώσουν»
Τζιχάντ από τον Χαμενεΐ: Γιατί ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν θα προτιμούσε τον θάνατο από το να φύγει στη Μόσχα
Πως βλέπει η κυβέρνηση τις κινήσεις Καρυστιανού - Τι λένε οι «γαλάζιοι» για τα δημοσκοπικά ευρήματα
Ιράν: Η αρχή του τέλους ή επανάληψη του ίδιου μοτίβου;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




