Σέρρες: Εφοριακοί πήγαν για έλεγχο σε γαμήλιο γλέντι και τους έσκισαν τα ρούχα (vid)
Επεισοδιακός ήταν ο έλεγχος εφοριακών σε γαμήλια εκδήλωση στην Κερκίνη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στα χέρια πιάστηκαν καλεσμένοι γαμήλιας δεξίωσης και εφοριακοί κατά τη διάρκεια στοχευμένου ελέγχου που προσπάθησαν να κάνουν τo περασμένο Σάββατο σε κατάστημα μαζικής εστίασης σε παραλίμνιο χωριό της Κερκίνης.
Σύμφωνα με τον Γραμματέα του Συλλόγου Εφοριακών Σερρών, Δημήτρη Σαϊνατούδη δύο εφοριακοί ζήτησαν από το ιδιοκτήτη του καταστήματος να προβούν σε έλεγχο και ενώ το γλέντι ήταν σε πλήρη εξέλιξη.
Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος τους προπηλάκισε και παρακινώντας παρευρισκόμενους πελάτες χτύπησαν τους δύο εφοριακούς. «Τους έσκισαν τα ρούχα και ο ένας από τους δύο μεταφέρθηκε με μώλωπες στο νοσοκομείο» είπε ο κ. Σαϊνατούδης και πρόσθεσε: «Καταδικάζουμε αυτές στις πρακτικές και την επίθεση στο συνάδελφό μας και εκφράζουμε την αγανάκτησή μας για τέτοιες συμπεριφορές απέναντι σε συναδέλφους που μάχονται κατά της εισφοροδιαφυγής. Ζητάμε την προστασία από την πολιτεία όταν βγαίνουν οι συνάδελφοι σε τέτοιους ελέγχους και την παραδειγματική τιμωρία των δραστών».
Νεκρός στο γραφείο του ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου - Ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
Συναγερμός για την «καυτή» Τετάρτη: 43άρια με ακραίο κίνδυνο πυρκαγιάς και υποχρεωτικό stop σε εργασίες
Νέο βίντεο από τη σύγκρουση των πλοίων στη Σούδα: Τα ερωτήματα και η ΕΔΕ
«Στοπ» στο delivery και τις υπαίθριες εργασίες την Τετάρτη λόγω καύσωνα - Τι ώρες ισχύει η απαγόρευση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



