Καιρός: Φθινόπωρο από το μεσημέρι - Πού θα βρέξει τις επόμενες ώρες
Το σκηνικό του καιρού αλλάζει σιγά-σιγά καθώς από το μεσημέρι της Πέμπτης αναμένονται τοπικές βροχές κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα κεντρικά και βόρια ηπειρωτικά🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Καιρός: Φθινοπωρινό είναι το σκηνικό του καιρού του Σεπτεμβρίου, καθώς έφερε βοριάδες, δίνοντας μια ανάσα δροσιάς και αφήνοντας πίσω τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού.
Το σκηνικό του καιρού, πάντως, αλλάζει σιγά-σιγά καθώς από το μεσημέρι της Πέμπτης αναμένονται τοπικές βροχές κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα κεντρικά και βόρια ηπειρωτικά, ενώ στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται λίγη συννεφιά και ηλιοφάνεια.
Παρόμοιος θα είναι ο καιρός και την Παρασκευή. Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ, στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές το πρωί. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και στα βόρεια μεμονωμένες καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά στο Αιγαίο μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Μητσοτάκης για Συνταγματική Αναθεώρηση: Το Σύνταγμα του '75 ανήκει στον 20ό αιώνα - Είναι καιρός για μεγάλες τομές
Γιατί «πάγωσαν» οι έρευνες για τη φονική έκρηξη στη «Βιολάντα» - Τα κρίσιμα ευρήματα και το χρονοδιάγραμμα
Σαρώνει η κακοκαιρία: H θάλασσα έγινε ένα με τη στεριά στον Αγιόκαμπο - Καταστροφές και σε Χίο, Φθιώτιδα, Ηλεία
Τα ψίχουλα που είδαν οι μισθωτοί, η άρση της μονιμότητας στο δημόσιο που θα ανακοινώσουν Μητσοτάκης και Παπαστεργίου στο κάδρο της «Βιολάντα»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



