Πολύτεκνος έστελνε ερωτικά μηνύματα μέσω Facebook σε ανήλικη με ειδικές ανάγκες
Αποτροπιασμός από την υπόθεση αποπλάνησης μιας ανήλικης με ειδικές ανάγκες από έναν πολύτεκνο 48χρονο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο άνδρας επικοινωνούσε με το 14χρονο κορίτσι μέσω Facebook και έστελνε μηνύματα ερωτικής φύσεως ενώ την έπεισε μέχρι και να συναντηθούν.
Η υπόθεση που εκδικάστηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο παραπεμπτικό βούλευμα, ο 48χρονος παρά το γεγονός ότι είχε να κάνει με ένα μικρό κορίτσι με αντίληψη 8χρονου παιδιού, έστελνε διάφορα ερωτικά μηνύματα στην ανήλικη λέγοντας της «αγάπη μου σε λατρεύω, μ’ αρέσει να σε σηκώνω και να σε φιλώ».
Η υπόθεση, σύμφωνα με το cretalive.gr, αποκαλύφθηκε τυχαία όταν συγγενικό πρόσωπο της ανήλικης βρήκε στο Facebook τα μηνύματα που έστελνε ο πολύτεκνος πατέρας με αποτέλεσμα να υποστεί σοκ. Ο 48χρονος καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης επτά ετών καθώς του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του προτέρου έντιμου βίου.
Φωτιά στον Μαραθόκαμπο: Η στιγμή που ακούγονται εκρήξεις από το παλιό πεδίο βολής
Σούπερ μάρκετ: «Κλείδωσε» η λίστα για μείωση τιμών - Ποια προϊόντα αφορά
Αγία Παρασκευή: Συνελήφθη ο σύζυγος γνωστής παρουσιάστριας - Τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία
Χαμός στο MLS: Μικρός φίλαθλος… μπούκαρε στο γήπεδο και διέκοψε το ματς
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



