ΕΛΑΣ: Aνακαλεί τα ημερολόγια με «Βόρεια Κύπρο» & «Μακεδονία»
Η Ελληνική Αστυνομία αποδίδει το λάθος σε ιδιωτική εταιρεία η οποία ανέλαβε την εκτύπωση και ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε ΕΔΕ για την απόδοση ευθυνών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συναγερμός στην ΕΛΑΣ μετά την αποκάλυψη ότι τα ημερολόγια του 2019 αναφέρουν τα Σκόπια ως «Μακεδονία» και το ψευδοκράτος ως «Βόρεια Κύπρο». Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας εξέδωσε ανακοίνωση κι έκανε γνωστό ότι διατάχθηκε η διενέργεια διοικητικής έρευνας για την απόδοση ευθυνών.
Στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ επιβεβαιώνεται το γεγονός ότι τα ημερολόγια είχαν τις συγκεκριμένες αναφορές, αλλά τονίζουν πως την ευθύνη είχε ιδιωτική εταιρεία, η οποία έχει αναλάβει το έργο. Επιπλέον, η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι ανακαλούνται άμεσα όσα από τα ημερολόγια έχουν διατεθεί σε αστυνομικές Υπηρεσίες.
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρει:
Ανακοινώνεται ότι, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια διοικητικής έρευνας για την απόδοση ευθυνών καθώς διαπιστώθηκε ότι στα ημερολόγια έτους 2019 του Σώματος, που έχουν εκτυπωθεί από ιδιωτική εταιρεία, σε έναν από τους χάρτες που εμπεριέχονται σε αυτά, εκ παραδρομής έχουν αποτυπωθεί εσφαλμένα ονομασίες γειτονικών μας χωρών.
Εκτός ελέγχου η φωτιά στη Βοιωτία: Συγκλονιστικές εικόνες από την πύρινη κόλαση στο Πόρτο Γερμενό - Απεγκλωβισμοί από τη θάλασσα, κάηκε πυροσβεστικό όχημα
Πύρινος εφιάλτης σε όλη τη χώρα: Δεκάδες φωτιές, δραματικοί απεγκλωβισμοί και μαζικές εκκενώσεις
Τα μόνιμα και τα «έκτακτα» μέτρα στήριξης: Σε ποιες ομάδες θα στοχεύει το πακέτο της ΔΕΘ
Νέα ρωσική επίθεση στο Κίεβο με βαλλιστικούς και εννέα νεκρούς - Η άρνηση του Τραμπ στον Ζελένσκι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




