Νεκρό βρέφος 2 μηνών από δαγκωματιές ροτβάιλερ μέσα στο σπίτι του
Αδιανόητη τραγωδία στα Γλυκά Νερά🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ενα μωρό, μόλις δύο μηνών, μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης από τη μητέρα του, φέροντας τραύματα στο πρόσωπο από δάγκωμα σκύλου, πιθανότατα ράτσας Ροτβάιλερ. Το περιστατικό έγινε μέσα στο σπίτι της οικογένειας στα Γλυκά Νερά, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Το κοριτσάκι μετέφερε στο νοσοκομείο από τη μητέρα του το πρωί της Πέμπτης, στις 9:45. Το βρέφος έφερε τραύματα από δάγκωμα σκύλου και δυστυχώς στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρό. Ο σκύλος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, επιτέθηκε στο κοριτσάκι κι άρχισε να το δαγκώνει προκαλώντας του θανατηφόρα τραύματα.
Η μητέρα του βρέφους φέρεται να είπε στους γιατρούς του νοσοκομείου ότι ο σκύλος ήταν ράτσας ροτβάιλερ κι άνηκε στην οικογένεια.

Το σπίτι της οικογένειας που βρήκε μαρτυρικό θάνατο το βρέφος

«Όργιο» παρανομιών με botox, υαλουρονικό και βλαστοκύτταρα: Τι βρήκε το MedWatch - Έρευνες για Πατούλη και Καρυστιανού
«Ο Μαζωνάκης δεν είναι καλά»: Τι αποκάλυψε νοσηλεύτρια του ιατρείου που κατέθεσε πρώτη φορά
Υγρά απόβλητα εταιρείας στη Μεταμόρφωση κατέληγαν στον Κηφισό - Συνελήφθη 55χρονος
AI vs IKEA: Τι έγινε όταν έβαλαν την Τεχνητή Νοημοσύνη να συναρμολογήσει τα έπιπλα που κανείς μας δεν μπορεί;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



