Υπάλληλοι της ΔΕΗ πήγαν να κόψουν το ρεύμα και έφαγαν ξύλο (vid)
Άλλο ένα κρούσμα βίας απέναντι σε εργαζόμενους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στην Ελλάδα δεν τρώνε ξύλο μόνο οι εφοριακοί, που καλούνται από την υπηρεσία τους να πραγματοποιήσουν ελέγχους, αλλά κι άλλοι υπάλληλοι που - καλώς ή κακώς - είναι αναγκασμένοι να ακολουθούν τις προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες.
Ο πρόεδρος των εργαζομένων τεχνικών της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Κώστας Μανιάτης, μίλησε για το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό συνεργείου της ΔΕΗ στη Βάρη, όταν πήγαν να κόψουν το ρεύμα.
«Οι τεχνικοί του ομίλου ΔΕΗ έχουν καθημερινά τέτοια θέματα να αντιμετωπίσουν. Εκτελούν εντολές, δεν πηγαίνουν από μόνοι τους. Πήγαν δύο άνθρωποι να κάνουν αποκοπή, τους ξυλοφόρτωσαν, τους έσκισαν τα ρούχα και δεν τους άφησαν να κάνουν τη δουλειά τους», λέει ο εκπρόσωπος των εργαζόμενων στο Open TV.
Διαβάστε ακόμη
Διπλό έγκλημα στον Λόγγο Αιγιαλείας: Ενδείξεις για άγριο διαπληκτισμό πριν από τη δολοφονία μητέρας και γιου
Γεωργιάδης: Κίνδυνος από ψεκασμένα προϊόντα με ναρκωτικά - Ετοιμάζεται τροπολογία απαγόρευσης
Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που ο «Ακύλας» ξετρυπώνει κρύπτη με κοκαΐνη σε κάθισμα οδηγού
Η Σαμάντα Σβέμπλιν στην Αθήνα - Γιατί θεωρείται κορυφαία συγγραφέας της γενιάς της;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



