Κεφαλονιά: Πέντε ταυτόχρονες εστίες φωτιάς μέσα σε λίγα λεπτά
Στις περιοχές Θήνια και Λαγκαδά🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε πύρινο κλοιό βρίσκεται το νησί της Κεφαλονιάς, με πέντε ταυτόχρονες εστίες φωτιάς να κάνουν την εμφάνιση τους μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών, στις περιοχές Θήνια και Λαγκαδά.
Σύμφωνα με τον περιφερειακό διοικητής της Πυροσβεστικής στα Ιόνια Νησιά, Ανδρέα Ρίζο, από τις 13:30 το νησί της Κεφαλονιάς βρίσκεται σε γενική επιφυλακή. Στην περιοχή Θήνια, επιχειρούν, αυτήν την ώρα, 5 πυροσβεστικά οχήματα με 12 πυροσβέστες, ενώ από αέρος κάνουν συνεχείς ρίψεις νερού ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο τύπου Έρικσον και 2 αεροπλάνα τύπου Πετζετέλ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο εστίες είχαν διαφορά 700 μέτρα η μία από την άλλη.
Τέλος, στην περιοχή του Λαγκαδά, η κατάσταση είναι υπό μερικό έλεγχο και γίνονται προσπάθειες να οριοθετηθούν οι τρεις εστίες. Στο σημείο βρίσκονται 4 οχήματα με 8 πυροσβέστες.
Από τις πύρινες εστίες δεν κινδυνεύουν κατοικημένες περιοχές.
Ανακοινώθηκε ο ανασχηματισμός: Αμετακίνητος ο Μαρινάκης - Ο Κώτσηρας στη θέση του Κυρανάκη
«Κραυγή» από το Νοσοκομείο Νίκαιας: Ξέμεινε από αναλώσιμα, υγειονομικά υλικά και καθαριστικά
Γιατί ο Τσίπρας είναι ψηλά στις δημοσκοπήσεις και οι προϋποθέσεις για αυτοδυναμία ΝΔ: Ο Δημήτρης Μαύρος αναλύει
Η επιστήμη του τέλους: Για ποια πράγματα μετανιώνουν περισσότερο οι άνθρωποι λίγο πριν πεθάνουν;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



