Ημαθία: Υπνώτισαν τα σκυλιά και σήκωσαν τάματα και σταυρούς απο Ιερά Μονή
Τεράστια ιστορική και πνευματική αξία έχουν τα κλοπιμαία σύμφωνα με τον ηγούμενο της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τάματα και σταυρούς αφαίρεσαν άγνωστοι από την Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου, στην Ημαθία.
Η διάρρηξη, όπως καταγγέλθηκε στις αστυνομικές αρχές, σημειώθηκε στις 10- 11 Σεπτεμβρίου. Οι άγνωστοι δράστες μπήκαν στην Ιερά Μονή, άρπαξαν τα τάματα και διέφυγαν.
Όπως μεταδίδει το romfea.gr, οι δράστες υπνώτισαν τα σκυλιά, που βρίσκονταν στην Ιερά Μονή, προκειμένου να προχωρήσουν στην πράξη τους.
Όπως περιγράφει ο Αρχιμ. Πορφύριος Προδρομίτης, Καθηγούμενος της Ι.Μ. Τιμίου Προδρόμου-Σκήτη Βεροίας, ξεφούσκωσαν τα λάστιχα από τα αυτοκίνητα, έβγαλαν το κάσσωμα από την βορεινή πύλη του νάρθηκα κ έσπασαν την βασιλική πύλη.
Σύμφωνα με τον καθηγούμενο η αξία των κλοπιμαίων είναι «λιγότερη από 5000 ευρώ, αλλά έχουν ιστορική και πνευματική τεράστια».
Μπλόκα: Οι λωρίδες που ανοίγουν οι αγρότες για να διευκολύνουν τους εκδρομείς - Τι ζητά η ΕΛΑΣ, πού υπάρχουν προβλήματα
Μαρουσάκης: Χριστούγεννα με καταιγίδες και Πρωτοχρονιά με χιονοπτώσεις - Νέο κύμα κακοκαιρία από σήμερα το βράδυ
Υπόθεση Επστάιν: Το σοκαριστικό γράμμα σε καταδικασμένο βιαστή - «Ο Πρόεδρος μοιράζεται την αγάπη μας για νεαρά κορίτσια»
Best of 2025: Βραβεία και πρόσωπα της χρονιάς - «Δεν θέλω ου!» (Ep13)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



