Καιρός - καταιγίδα: «Άνοιξαν οι ουρανοί» στο Οροπέδιο Λασιθίου (video)
Βρέχει καταρρακτωδώς και οι αγρότες δεν μπορούν να μαζέψουν τη σοδειά τους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Χαλασμός Κυρίου» στο Οροπέδιο Λασιθίου όπου το φθινόπωρο μπήκε για τα καλά και οι κάτοικοι κλείστηκαν στα σπίτια τους για να γλιτώσουν την μπόρα.
Χαρακτηριστικό είναι το video που δημοσιεύει το NeaKriti.gr, για το τι συμβαίνει στο Δήμο αυτή τη στιγμή: η βροχή πέφτει καταρρακτωδώς και οι άνεμοι είναι τόσο ισχυροί που δεν μπορεί κανείς να κρατήσει καν ομπρέλα.
Να σημειωθεί ότι αυτή την περίοδο οι αγρότες στο Οροπέδιο Λασιθίου βγάζουν πατάτες, οπότε ζουν με το φόβο μην τυχόν χαλάσει η σοδιά τους και δεν προλάβουν να βγάλουν από το έδαφος την παραγωγή τους.
Πάντως, είναι σίγουρο πλέον ότι το καλοκαίρι έφυγε, οι θερμοκρασίες υποχώρησαν, οι άνεμοι δε σε αφήνουν να… περπατήσεις και τα κοντομάνικα δίνουν σιγά - σιγά στα πουλόβερ.
Πηγή: NeaKriti.gr
Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα στη 16χρονη που μαχαίρωσε τη συμμαθήτριά της στην Κυψέλη
Βίντεο με τη στιγμή της σύλληψης του γιου του Κατρίνη μετά από καταδίωξη - «Κάτσε κάτω»
Αίγιο: Βγήκαν τα αποτελέσματα της νεκροψίας του μποξέρ που γρονθοκόπησε τον γιατρό - Τι έδειξαν
Στείλτε τον Φραπέ στο Eurogroup:«Δεν θέλω ου!» (Ep12)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



