Επίθεση 40 ατόμων με μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα Ζωγράφου
Οι δράστες βγήκαν από τον χώρο της πανεπιστημιούπολης και πέταξαν περίπου είκοσι βόμβες μολότοφ εναντίον του αστυνομικού τμήματος
Επίθεση με βόμβες μολότοφ εναντίον του αστυνομικού τμήματος Ζωγράφου από ομάδα περίπου 40 ατόμων σημειώθηκε γύρω στις 02.40 τα ξημερώματα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες βγήκαν από τον χώρο της πανεπιστημιούπολης και πέταξαν περίπου είκοσι βόμβες μολότοφ εναντίον του αστυνομικού τμήματος, χωρίς πάντως να τραυματιστεί κανείς ή να προκληθούν ζημιές.
Ο αστυνομικός-σκοπός του τμήματος αντέδρασε και πέταξε εναντίον των επιτιθέμενων χειροβομβίδα κρότου-λάμψης, ενώ στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες έκαναν δύο προσαγωγές.
Διαβάστε ακόμη
Αποτροπιασμός από τα νέα στοιχεία για τη γυναικοκτονία της Βασιλικής: Την κακοποιούσε επί χρόνια - Τα ηχητικά στα χέρια των Αρχών
Τι συμβαίνει στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου; Όγδοος νεκρός σε λιγότερο από δύο μήνες
Ρουμανία: Έκρηξη θαλάσσιου drone στο λιμάνι της Κωνστάντζα
Ιατρικό ορόσημο: Το πρώτο εμβόλιο που φτιάχτηκε αποκλειστικά από τεχνητή νοημοσύνη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



