Σε συναγερμό η ΕΛ.ΑΣ. για τη μεγάλη πορεία των αντιεξουσιαστών στην Αθήνα
Οι αντιεξουσιαστές αντιδρούν στις αστυνομικές επιχειρήσεις στα Εξάρχεια.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε κατάσταση επιφυλακής βρίσκεται από το πρωί η ΕΛ.ΑΣ. ενόψει της μεγάλης συγκέντρωσης που έχουν προγραμματίσει ομάδες αντιεξουσιαστών στο κέντρο της Αθήνας.
Το κάλεσμα έγινε μέσω ιστοσελίδας του αναρχικού χώρου ενώ η συγκέντρωση αποφασίστηκε πριν από δεκαπέντε ημέρες μετά από συνέλευση στην κατάληψη του ΒΟΞ με αφορμή τις συνεχείς, αστυνομικές επιχειρήσεις σε υπό κατάληψη κτίρια και στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.
Η συγκέντρωση, με κεντρικό σύνθημα «No Pasaran», ξεκίνησε στις 12 στα Προπύλαια ενώ οι αντιεξουσιαστές κάνουν πορεία μέχρι την πλατεία Συντάγματος, αντιδρώντας στην αστυνομική παρουσία στα Εξάρχεια.
Στη συγκέντρωση δίνουν το «παρών» και οι ομάδες των αντιεξουσιαστών από τις καταλήψεις των Εξαρχείων, στις οποίες φιλοξενούνται πρόσφυγες και μετανάστες. Ηδη το κέντρο της Αθήνας είναι αποκλεισμένο με τις ομάδες να πραγματοποιούν πορεία στο κέντρο της Αθήνας.
Βίντεο-ντοκουμέντο: Στημένη ρευματοκλοπή στην Αθήνα - Υπάλληλος έκοψε τις σφραγίδες, σιωπή από τον ΔΕΔΔΗΕ
Διάγγελμα Παχλαβί: «Θα επιστρέψω στο Ιράν» - Υπόσχεται δημοκρατία και εκλογές
Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς όσες χώρες δεν υποστηρίζουν την «κατάληψη» της Γροιλανδίας
Νέα εβδομάδα, νέα 48ωρη απεργία τα ταξί: «Persona non grata ο Κυρανάκης, η ευθύνη στον πρωθυπουργό», λέει το ΣΑΤΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



