Θεσσαλονίκη: Τραμπούκισαν και έφτυσαν τον διευθυντή φοιτητικών εστιών (vid)
Στην αρχή του βίντεο οι άγνωστοι παρουσιάζουν τις θέσεις τους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επεισόδιο στο γραφείο του διευθυντή των φοιτητικών εστιών Θεσσαλονίκης έκαναν άγνωστοι στις 12 Σεπτεμβρίου φροντίζοντας, μάλιστα, να καταγράφουν τις πράξεις τους. Αιτία του επεισοδίου, σύμφωνα με κείμενο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ήταν η κίνηση του διευθυντή να καλέσει την αστυνομία, στις 7 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να απομακρυνθεί αλλοδαπός φοιτητής, ο οποίος έμενε σε δωμάτιο χωρίς την έγκριση των αρμοδίων.
Στην αρχή του βίντεο οι άγνωστοι παρουσιάζουν τις θέσεις τους πριν τελικά (από το 3:32 του βίντεο και μετά) να φτύσουν τον διευθυντή των φοιτητικών εστιών, να πετάξουν τα χαρτιά και την οθόνη του υπολογιστή από το γραφείο του αλλά και να απαιτήσουν την παραίτησή του.
Διαβάστε ακόμη
Ciao Γιώργο - Ένα αστέρι της σκηνής γυρίζει στον ουρανό του
«Οι Ρώσοι έχουν πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες»: Προειδοποίηση Ολλανδών για phising σε WhatsApp και Signal
Το πρώτο μήνυμα του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ στον λαό του Ιράν: «Δεν θα παραιτηθούμε από την εκδίκηση - Να συνεχιστεί το κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ»
Επιστήμονες ανακάλυψαν: Η Σαχάρα ήταν κάποτε πράσινη και βροχερή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



