Ήπειρος: Προχωρούν οι εργασίες αναστήλωσης του γεφυριού της Πλάκας (pics)
Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα τον Φεβρουάριο του 2020 αναμένεται να γίνει η παράδοσή του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αναστήλωσης ου γεφυριού της πλάκας στην Ήπειρο . Μάστορες της περιοχής συνεχίζουν την συναρμολόγηση του καλουπιού (μεταλλότυπου) και την διαμόρφωση του δυτικού βάθρου.
Παράλληλα, συνεχίζεται το κτίσιμο μεταξύ μεσόβαθρου και ανατολικού βάθρου ενώ έχει προχωρήσει η κατασκευή και του δεύτερου πτερυγότοιχου (βόρειος) στο ανατολικό βάθρο. Όπως εξηγούν οι υπεύθυνοι της αναστήλωσης στην παρούσα φάση προέχει η ποιότητα και η πιστότητα του έργου της αναστήλωσης.
Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα τον Φεβρουάριο του 2020 αναμένεται να γίνει η παράδοσή του. Πρόκειται για την πρώτη αναστήλωση στην Ελλάδα τέτοιας κλίμακας, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για την επιστημονική κοινότητα του τόπου.
ΗΠΑ και Ιράν σε τεντωμένο σχοινί: Τα «αγκάθια», τα ανοιχτά μέτωπα και οι όροι που κρατούν μακριά τη συμφωνία
Ασφαλείς μετακινήσεις και περισσότερα δρομολόγια το στοίχημα για τα ΜΜΜ της Αθήνας - Τα αποτελέσματα του σχεδίου «Αριάδνη»
Αλυσιδωτές αντιδράσεις μετά την αλλαγή σκυτάλης στην Κουμουνδούρου - Όλα τα βλέμματα στην ΚΟ
Με ποιο αφήγημα πάει στις κάλπες η ΝΔ - Πώς απαντάνε οι «γαλάζιοι» σε σενάρια μετεκλογικών συνεργασιών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




