Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. τρεις αλλοδαπές που λήστευαν περαστικούς στην Ερμού
Από τον περασμένο Αύγουστο είχαν προβεί σε σωρεία κλοπών στο κέντρο της Αθήνας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επ' αυτοφώρω συνελήφθησαν τρεις γυναίκες από τη Βουλγαρία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, τη στιγμή που είχαν αφαιρέσει ένα πορτοφόλι μέσα από την τσάντα πεζής στην οδό Ερμού.
Στην κατοχή τους βρέθηκε το πορτοφόλι το οποίο αποδόθηκε στην παθούσα, καθώς και 115 ευρώ. Από την έρευνα που πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφάλειας Ακροπόλεως προέκυψε ότι οι συλληφθείσες από τον περασμένο Αύγουστο προέβαιναν συστηματικά στη διάπραξη κλοπών τόσο από πελάτες εμπορικών καταστημάτων όσο και από πεζούς σε πολυσύχναστους δρόμους του κέντρου της Αθήνας.
Έως τώρα έχουν εξιχνιαστεί πέντε περιπτώσεις κλοπών από πελάτες καταστημάτων, καθώς και τρεις κλοπές από πεζούς. Οι τρεις αλλοδαπές οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Απάτη ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Η 35χρονη είχε μηνυθεί από άλλη οργάνωση - Στο «φως» μηνύματα
Δύσκολες ώρες στη Ρόδο: Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία - Πλημμυρισμένα σπίτια και δρόμοι-«ποτάμια»
Δίκη για τα Τέμπη: Έξι μάρτυρες σήμερα - Τα έγγραφα της Κομισιόν που ζητά το δικαστήριο
Όταν άρματα μάχης των Ιταλών βούλιαξαν στους βάλτους – Με όσα τανκς κατέλαβαν οι Έλληνες πολέμησαν τους Γερμανούς
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




