Εξάρχεια: Σύλληψη ενός 18χρονου για διακίνηση ναρκωτικών
Μετά από αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένας 18χρονος Τυνήσιος συνελήφθη στην πλατεία Εξαρχείων, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, σε μια ακόμη ειδική αστυνομική δράση στην περιοχή, που πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής και τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε. Παράλληλα προσήχθησαν 11 άτομα.
Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 13 συσκευασίες που περιείχαν 24,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης καθώς και 4 συσκευασίες με 1 γραμμάριο κοκαΐνης.
Ο 18χρονος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Διαβάστε ακόμη
H αντισυστημική ψήφος ανησυχεί την κυβέρνηση- Τα «καμπανάκια» σε ευρωπαϊκό επίπεδο και το δύσκολο κοινό των 20άρηδων
Ενοχλημένος με την Γκίλφοϊλ ο Τραμπ, σκέψεις να την αντικαταστήσει
Social media: Τι αλλάζει από 1η Ιανουαρίου για τους κάτω των 15 ετών - 28 ερωτήσεις και απαντήσεις
Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Ξεκινάει 48ωρη κακοκαιρία - Πού θα «χτυπήσει»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



