Απομακρύνονται τα παροπλισμένα ασθενοφόρα από το νοσοκομείο «Σωτηρία»
Η απομάκρυνση των συνολικά 29 ασθενοφόρων αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί την προσεχή Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με εντολή του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, ξεκίνησε σήμερα η απομάκρυνση των προς καταστροφή παροπλισμένων ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ, που βρίσκονταν από τον Ιανουάριο του 2019 εγκαταλελειμμένα στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου «Σωτηρία».
Σύμφωνα με τις υπηρεσίες του ΕΚΑΒ που έχουν αναλάβει το συντονισμό της επιχείρησης απομάκρυνσης, από το πρωί έχουν απομακρυνθεί 6 ασθενοφόρα και μέχρι το τέλος της ημέρας θα έχουν απομακρυνθεί άλλα 6. Η απομάκρυνση των συνολικά 29 ασθενοφόρων αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί την προσεχή Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου.
«Με μικρές κινήσεις νοικοκυρεύουμε το ΕΚΑΒ», έγραψε σχετικά ο υπουργός Υγείας στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.
Διαβάστε ακόμη
Ομαδικός βιασμός στο Κορνέλ: Τα ντοκουμέντα που «καίνε» τις Αρχές - Είχε καταγγείλει εξαρχής έλλειψη συναίνεσης η φοιτήτρια
Δίκη για τα Τέμπη: «Βρέθηκα σε μια ζώνη πολέμου» - Ραγίζουν καρδιές οι καταθέσεις των συγγενών
Συναγερμός από την MI5 για κινεζική κατασκοπεία στα βρετανικά πανεπιστήμια: Στο στόχαστρο Κέιμπριτζ και AI
Αδιανόητο ιατρικό σφάλμα στο Οχάιο: Της ακρωτηρίασαν το λάθος πόδι και αναγκάστηκαν να της κόψουν και το άλλο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



