Εξάρχεια: Απομακρύνουν το κοντέινερ αναρχικών ομάδων από την πλατεία
Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής (20/9), νέα επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην πλατεία Εξαρχείων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αστυνομική επιχείρηση για την απομάκρυνση του κοντέινερ που είχαν τοποθετήσει από το 2017 αντεξουσιαστές στην πλατεία Εξαρχείων πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής, με τη βοήθεια συνεργείων του δήμου Αθηναίων.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν στην περιοχή και με τη βοήθεια γερανού απομάκρυναν το κοντέινερ που είχε στηθεί από τις 8 Απριλίου 2017.
Συγκεκριμένα, είχε στηθεί τον Απρίλιο εκείνης της χρονιάς προκειμένου να αποτελέσει «πολιτικό περίπτερο», ένα «περίπτερο» ενημέρωσης - όπως το είχαν χαρακτηρίσει, σε σχετική ανακοίνωση - ενώ ήταν επίσης γνωστό και ως «ΚΕΠ του Ρουβίκωνα».
Ο γερανός του δήμου, λοιπόν, «σήκωσε» το κοντέινερ και το φόρτωσε στο ειδικό όχημα, ενώ συνεργεία του δήμου, αμέσως μετά, άρχισαν να καθαρίζουν την περιοχή.
Σύμφωνα με το Open Tv, το οποίο μετέδωσε πρώτο τις αποκλειστικές εικόνες, δεν υπήρξε κάποια αντίδραση, αφού το σημείο είχε αποκλειστεί από πολυάριθμες αστυνομικές ομάδες.
Ταυτόχρονα, το τελευταίο διάστημα, πάντα σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του συγκεκριμένου καναλιού, το συγκεκριμένο κοντέινερ δεν το χρησιμοποιούσε κανείς και ήταν παροπλισμένο.
Η επιχείρηση εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο των επιχειρήσεων της ΕΛΑΣ για εντονότερη παρουσία στην περιοχή των Εξαρχείων, με εκκενώσεις καταλήψεων και πυκνότερους ελέγχους.
Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα της
Κακοκαιρία Byron: Τι θα γίνει με τον μισθό όσων δεν μπόρεσαν να πάνε στη δουλειά τους
Πανικός στη αεροσκάφος: Φωτιά σε διάδρομο απογείωσης γέμισε με καπνούς Airbus A320 με 180 επιβαίνοντες
Mega deal στα σκαριά στον τομέα της ψυχαγωγίας: Η Netflix κοντά στην αγορά της Warner Bros!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



