Θεσσαλονίκη: Ο διακινητής ήταν πολύ... σκληρός για να τον πιάσουν
Προκάλεσε φθορές σε οχήματα και αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψή του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μετά από επεισοδιακή καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας σημειώθηκαν φθορές σε όχημα ιδιώτη και σε περιπολικό, αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν έξω από τη Θεσσαλονίκη 30χρονο αλλοδαπό διακινητή μη νόμιμων μεταναστών, που προέβαλε σθεναρή αντίσταση.
Το περιστατικό σημειώθηκε στον κόμβο Ωραιοκάστρου της Εγνατίας Οδού. Αστυνομικοί έκαναν σήμα στο 30χρονο να σταματήσει το όχημα που οδηγούσε. Αυτός αρχικά συμμορφώθηκε στο σήμα των αστυνομικών, αλλά, όταν τον πλησίασαν, ανέπτυξε ταχύτητα κι επιχείρησε να διαφύγει, προκαλώντας φθορές σε περιπολικό.
Ακολούθησε καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας το όχημα του 30χρονου προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στην περιοχή της Νικόπολης και ακινητοποιήθηκε. Ο ίδιος προσπάθησε να διαφύγει πεζός, ωστόσο, συνελήφθη παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.
Μέσα στο όχημα εντοπίστηκαν δέκα μη νόμιμοι μετανάστες, οι οποίοι εισήλθαν παράνομα στη χώρα από περιοχή του Έβρου, καταβάλλοντας για τη μεταφορά τους χρηματικό ποσό.
Συγκινητικό βίντεο: Ελέφαντες ενώνουν δυνάμεις για να βγάλουν μικρό ελεφαντάκι από το νερό
Από τον καύσωνα στα επικίνδυνα φαινόμενα: Πού θα «χτυπήσει» 40άρια ο υδράργυρος
«Θα σου σπάσω τα μούτρα»: Άγριοι καβγάδες στα ρωσικά βενζινάδικα λόγω μεγάλης έλλειψης καυσίμων
Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που πρώην υποψήφια βουλευτής βάζει φωτιά σε χωράφι στα Ίσθμια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



