Ποια μέσα τραβούν χειρόφρενο στις 28 Νοεμβρίου
Μεγάλη ταλαιπωρία περιμένει το επιβατικό κοινό την Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου, καθώς πολλά μέσα τραβούν χειρόφρενο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ταλαιπωρία περιμένει το επιβατικό κοινό την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, καθώς ακινητοποιούνται Μετρό, Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος και Τραμ, λόγω συμμετοχής των εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ. στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ.
Ειδικότερα, οι γραμμές 1,2 και 3 του μετρό δε θα λειτουργούν όλη την ημέρα λόγω της 24ωρης απεργίας.
Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινούνται μεταξύ 9:00 π.μ. – 21:00 λόγω στάσεων εργασίας που εξήγγειλε το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ από την έναρξη της βάρδιας (5:00 π.μ.) έως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.
Σημειώνεται ότι η αποκατάσταση της κυκλοφορίας των λεωφορείων και των τρόλεϊ θα επέλθει έως τις 10:00 π.μ. ενώ τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00.
Στη στάση εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι σε όλα τα δρομολόγια Λεωφορείων του ΟΑΣΑ, συμπεριλαμβανομένων και των δρομολογίων Αεροδρομίου.
Χωρίς αποκωδικοποιητή: Η τιμή στη νέα πλατφόρμα Αλαφούζου και οι εκπλήξεις που φέρνει
Βίντεο ντοκουμέντο από τον Άγιο Παντελεήμονα: Άγνωστοι επιτέθηκαν με μολότοφ σε καφετέρια
Βιβλική καταστροφή Νεπάλ: 160 οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες - Ερευνάται αν προκλήθηκαν από κατάρρευση παγετώνα
Θρίλερ με 46χρονο Γάλλο που ταξίδευε με βαν από Πάτρα για Μπάρι - Μετέφερε πυραύλους Akeron
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



