ΗΣΑΠ: Διακοπή δρομολογίων από Ειρήνη μέχρι Κηφισιά λόγω πεσμένου δέντρου
Δεν έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία των συρμών σε όλο το μήκος της γραμμής Πειραιάς - Κηφισιά🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με προβλήματα ξεκινά η εβδομάδα για όσους χρησιμοποιούν τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο από τους σταθμούς Κηφισιά μέχρι Ειρήνη. Τα δρομολόγια έχουν διακοπεί λόγω πτώσης δέντρου, το βράδυ της Κυριακής, σε βαγόνι στο οποίο δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Το ατύχημα συνέβη στο τελευταίο δρομολόγιο του τρένου προς Κηφισιά, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.
Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον ΗΣΑΠ το δέντρο έπεσε λόγω του αέρα στο πρώτο βαγόνι του συρμού με αποτέλεσμα το βαγόνι να εκτροχιαστεί. Στις 2:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας ξεκίνησε η επιχείρηση αποκατάστασης του προβλήματος το οποίο, για την ώρα, παραμένει άγνωστο πότε θα αποκατασταθεί.
Ο ΗΣΑΠ ενημερώνει, επίσης, ότι έχει δρομολογήσει λεωφορεία από τον σταθμό Ειρήνη τα οποία εκτελούν δρομολόγια προς Κηφισιά με ενδιάμεση στάση τον σταθμό Νερατζιώτισσα.
Επαναστατική κίνηση στο Ναύπλιο, αν και αποτυχημένη «έδειξε» στον βασιλιά Όθωνα το δρόμο της έξωσης
Τα ποντίκια δεν άντεξαν στον Παράδεισο - Συγκλονιστικό πείραμα του 1968 «δείχνει» ανθρώπινες κοινωνίες της εποχής μας
Φλέγεται η Μέση Ανατολή: «Θα χτυπηθούν χιλιάδες στόχοι», το νέο απειλητικό μήνυμα Νετανιάχου - Εκατοντάδες οι εγκλωβισμένοι Έλληνες στο Ντουμπάι
Το «κάστρο» των τραπεζών και η οργή της κοινωνίας: Το καρτέλ που έχει γίνει «κράτος εν κράτει» και μια σχέση εμπιστοσύνης που καταρρέει
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



