Αμπελόκηποι: 48χρονος ομολόγησε την δολοφονία του τοξικομανούς
Ισχυρίστηκε ότι μαχαίρωσε το θύμα έπειτα από καυγά και συμπλοκή που είχαν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένας τοξικομανής, 48 ετών, που ομολόγησε, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, είναι ο δράστης της ανθρωποκτονίας 33χρονου, επίσης χρήστη ναρκωτικών ουσιών, η οποία διαπράχθηκε λίγο μετά τις 11:00, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, έξω από το σταθμό του μετρό στους Αμπελόκηπους.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης λίγο μετά την ανθρωποκτονία πήγε μόνος του στο Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων και κατήγγειλε ότι τον λήστεψαν άγνωστοι, χωρίς να αναφέρει, όμως, περισσότερες λεπτομέρειες. Οι αστυνομικοί του Τ.Α πρόσεξαν ότι είχε κηλίδες αίματος στα ρούχα του και σε έρευνα που του έκαναν βρήκαν ότι είχε πάνω του έναν σουγιά με τον οποίο, πιθανότατα, τραυμάτισε θανάσιμα τον 33χρονο.
Λίγο αργότερα, ο δράστης ομολόγησε ισχυριζόμενος ότι μαχαίρωσε το θύμα έπειτα από καυγά και συμπλοκή που είχαν στη συνέχεια για θέματα ναρκωτικών. Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Μπλόκα αγροτών: Τα επόμενα βήματα μετά τα μέτρα του Μητσοτάκη και η πρόταση για απόβαση τρακτέρ στην Αθήνα
Axios: Αποκάλυψη για μυστική συνάντηση του Γουίτκοφ με τον εξόριστο διάδοχο του Ιράν, Ρεζά Παχλαβί
Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Αγωνία για τη Λόρα - Το νέο βίντεο από Ζωγράφου και το μήνυμα του πατέρα της
Μια μυστηριώδης λάμψη από την άκρη του σύμπαντος: Η ανθρωπότητα έλαβε σήμα... πριν από 13 δισ. χρόνια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



