Σεισμός τώρα: 5,2 Ρίχτερ στη Ρόδο
Τι είπαν στο Open TV σεισμολόγοι και άνθρωποι από το νησί🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Ευθύμης Λέκκας ήταν καθησυχαστικός μιλώντας στο Open TV. Ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ τόνισε ότι ο σεισμός ήταν μεγέθους 5,2 Ρίχτερ, εκδηλώθηκε 10 χιλιόμετρα ανατολικά της πόλης της Ρόδου, ενώ ήταν ιδιαίτερα έντονος και «χτύπησε» σε μικρό εστιακό βάθος (14 χλμ.). «Η περιοχή δίνει σεισμούς. Δεν υπάρχει θέμα ανησυχίας, δεν υπάρχουν επιπτώσεις και είμαστε σε διαρκή επικοινωνία» πρόσθεσε και ξεκαθάρισε ότι «δεν έχει καμία σχέση με τον σεισμό της Κωνσταντινούπολης».
Μιλώντας στο Open TV, ο Γιάννης Κουμέντος, δημοσιογράφος από τη Ρόδο, τόνισε ότι το νησί ταρακουνήθηκε αρκετά και ότι ο κόσμος είναι ανήσυχος, καθώς ήταν πολύ δυνατή η δόνηση και είχε και διάρκεια. «Ο κόσμος έχει βγει έξω. Κάποιοι το ένιωσαν και μέσα στο αυτοκίνητο. Υπάρχει μεγάλη ανησυχία» είπε χαρακτηριστικά.
Στον «αέρα» της «Ώρας Ελλάδος 7:00» μίλησε και ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος, μέλος της επιτροπής σεισμικού κινδύνου. Επεσήμανε ότι ο σεισμός είχε μεγάλη διάρκεια και έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στην Τουρκία. «Δεν υπάρχουν ζημιές που να έχουν αναφερθεί στην πολιτική προστασία του δήμου της Ρόδου», ωστόσο δεν μπορούσε να δώσει απάντηση για το αν ήταν ο κύριος σεισμός. «Είναι πολύ νωρίς να πούμε αν ήταν ο κύριος σεισμός. Θα παρακολουθήσουμε τις επόμενες ώρες τη σεισμική δραστηριότητα».
«Η ΑΙ μπορεί να μας σκοτώσει όλους» - Ερευνητής της Google εκπέμπει SOS
Νέες αφίξεις στα ψηφοδέλτια της ΝΔ - Τα γνωστά ονόματα που ρίχνονται στο κυνήγι του σταυρού
Τρόμος στον αέρα: Boeing 737 «διαλύεται» λίγο μετά την απογείωση - Βίντεο-σοκ
Θάνατος Μαζωνάκη: Μαραθώνιες οι απολογίες των δύο γιατρών - Η Γάκα αρνείται ότι υπήρχε δόλος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




