Θεσσαλονίκη: Λουκέτο στα κινηματοθέατρα «Αριστοτέλειο» και «Κολοσσαίον»
Λειτουργούσαν χωρίς πιστοποιητικό πυροπροστασίας και τροποποίησης των όρων πυρασφάλειας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Να προχωρήσει στην ανάκληση των αδειών των κινηματοθεάτρων «Αριστοτέλειο» και «Κολοσσαίον» αποφάσισε ο Δήμος Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, ο δήμος προχώρησε στην ανάκληση των αδειών τους, λόγω έλλειψης πιστοποιητικού πυροπροστασίας και τροποποίησης των όρων πυρασφάλειας.
Το θέμα συζητήθηκε και εγκρίθηκε ομόφωνα στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, τόσο από μέλη της συμπολίτευσης όσο και της αντιπολίτευσης.
Να σημειωθεί πως στη συνεδρίαση έδωσαν το «παρών» και εκπρόσωποι των δύο κινηματοθεάτρων, οι οποίοι τόνισαν πως έχουν καταθέσει τις σχετικές μελέτες και έχουν ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για το πιστοποιητικό πυρασφάλειας από την Πυροσβεστική.
Το θέμα, πάντως, χαρακτηρίζεται τυπικό και τα δύο κινηματοθέατρα αναμένεται να λάβουν σύντομα τα σχετικά πιστοποιητικά.
Συντριβή Phantom στην Τανάγρα: Βλάβη ή ανθρώπινο λάθος; Τα ερωτήματα και πού επικεντρώνονται οι έρευνες
Τραγωδία στην Ισπανία: 64χρονη σκοτώθηκε από ταύρο σε ταυροδρομία - Σοκαριστικό βίντεο
Ο Σαββίδης δεσμεύτηκε και το όνειρο της Νέας Τούμπας παίρνει «σάρκα και οστά» - Το μοντέλο χρηματοδότησης που ανέφερε ο Μητσοτάκης
Οι επόμενες εκλογές, η «κόκκινη κάρτα» σε Σαμαρά, το «όχι» στην Τουρκία και το λάθος στον ΟΠΕΚΕΠΕ: Η συνέντευξη Μητσοτάκη στη ΔΕΘ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



