ΕΛΤΑ: Νέος CEO ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος
Νέα σελίδα στον οργανισμό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τον διορισμό τριών νέων μελών στο διοικητικό συμβούλιο των ΕΛΤΑ, συμπεριλαμβανομένου του διευθύνοντος συμβούλου, με ισχύ από σήμερα, ανακοίνωσε η Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας (υπερταμείο).
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΕΣΥΠ, μετόχου πλειοψηφίας των ΕΛΤΑ, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της- σύμφωνα με τη διαδικασία που ορίζει το άρθρο 197 παρ.4 ν. 4389/2016- και σε συνέχεια της παραίτησης του διευθύνοντος συμβούλου και ενός μη εκτελεστικού μέλους των ΕΛΤΑ, αξιολόγησε και επέλεξε στελέχη με εμπειρία σε μεγάλες εταιρείες του ιδιωτικού τομέα και γνώσεις προκειμένου να διαχειριστούν τις προκλήσεις και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες, για τον μετασχηματισμό των ΕΛΤΑ.
Τα νέα μέλη είναι:
1. Γιώργος Κωνσταντόπουλος, διευθύνων σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου
2. Βασίλης Μπαλούρδος, εντεταλμένος σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος
3. Κωνσταντίνος Kεσεντές, μη εκτελεστικό μέλος.
Το σημερινό εννεαμελές διοικητικό συμβούλιο συμπληρώνεται από τα μη εκτελεστικά μέλη που διορίστηκαν στη γενική συνέλευση των ΕΛΤΑ στις 30 Αυγούστου 2018.
Επιβεβαιώνεται το ταξίδι της Λόρας στη Γερμανία - Τι υποστηρίζουν οι Αρχές για την καθυστερημένη ενημέρωση
Οι μεγιστάνες του πλανήτη… έχασαν τον ύπνο τους: Το δίκτυο εξουσίας πίσω από τα αρχεία Έπσταϊν
«Κατάσταση έκτακτης ανάγκης»: Η GenZ η πρώτη γενιά που είναι λιγότερο έξυπνη από την προηγούμενη
Έφοδος της εισαγγελίας του Παρισιού στα γραφεία του X - Κλήθηκε για κατάθεση ο Μασκ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



