Συνήγορος Γερμενή: Η Μάγδα Φύσσα επιτέθηκε στον Αλεξόπουλο
«Κάνε μου τη χάρη που τολμάς και μιλάς κιόλας. Άκου "δέχθηκε επίθεση από ένα μπουκάλι..."» είπε εκείνη τη στιγμή η Μάγδα Φύσσα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε αντιπαράθεση ήρθε λίγο πριν από την έναρξη της απολογίας του Γιώργου Γερμενή στη δίκη της Χρυσής Αυγής η μητέρα του Παύλου Φύσσα με τη συνήγορο του τελευταίου, Βάσω Πανταζή.
Η συνήγορος του Γερμενή προχώρησε σε δήλωση στο δικαστήριο λέγοντας πως ο εντολέας της Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος δέχθηκε επίθεση από μέλος του ακροατηρίου πριν ξεκινήσει το πρωί η συνεδρίαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων. «Δεν ήταν από μέλος της αίθουσας, από τη μητέρα του Παύλου ήταν», σημείωσε.
«Κάνε μου τη χάρη που τολμάς και μιλάς κιόλας. Άκου "δέχθηκε επίθεση από ένα μπουκάλι"...», είπε εκείνη τη στιγμή η Μαγδα Φύσσα με την Προέδρο να απαντά πως «αν έγινε εκτός της αιθούσης το δικαστήριο δεν είναι αρμόδιο».
Η δίκη συνεχίζεται κανονικά με την απολογία του Γ. Γερμενή.
Το φθινοπωρινό ξεκαθάρισμα με νέο τοπίο στην αντιπολίτευση και η πιο ξενέρωτη διάσπαση στην ιστορία της Αριστεράς
Δωρεάν Παιδίατροι από τον ΕΟΠΥΥ με άδεια ιατρεία – Γιατί δεν πέτυχε ο προσωπικός γιατρός για τα παιδιά
Στο τερέν της οικονομίας η κρισιμότερη μάχη της κυβέρνησης - Έρχονται νέα μέτρα στο δρόμο προς τις κάλπες
Νέα ανάφλεξη στα Στενά του Ορμούζ: Πλήγματα από τις ΗΠΑ σε δεξαμενόπλοιο και στο νησί Κεσμ - Αντίποινα του Ιράν σε γειτονικές χώρες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




