Λέσβος: Αποδοκιμασίες κατά Τσακαλώτου - «Καταστρέψατε το νησί»
Κάτοικοι της Μυτιλήνης όταν αντίκρισαν τον υπουργό στα σοκάκια της πόλης εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Έντονες αποδοκιμασίες δέχτηκε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, κατά την επίσκεψη του στη Λέσβο.
Κάτοικοι της Μυτιλήνης όταν αντίκρισαν τον υπουργό στα σοκάκια της πόλης εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους λέγοντας μεταξύ άλλων «καταστρέψατε το νησί», «τα έχετε καταστρέψει όλα», «κοπρόσκυλα», ενώ μια φωνή ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά «ο κύριος έχει γεννηθεί την Ελλάδα; Που έχει γεννηθεί;».
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, βρίσκεται στην Μυτιλήνη, με αφορμή την χθεσινή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου.
Σύμφωνα με το lesvospost.com, σήμερα το πρωί και λίγο πριν αναχωρήσει για την Αθήνα ο υπ. Οικονομίας μαζί με την πολυπληθή συνοδεία του αποφάσισε να κάνει βόλτα στην κεντρική αγορά της Μυτιλήνης.
Διαβάστε ακόμη
Τα τρία νέα μέτρα για τους αγρότες που ανακοίνωσε ο Χατζηδάκης - «Είμαστε έτοιμοι να τα προχωρήσουμε»
Βίντεο με τη στιγμή της σύλληψης του γιου του Κατρίνη μετά από καταδίωξη - «Κάτσε κάτω»
Χάος στο Μεξικό: Βουλευτές πιάστηκαν στα χέρια μέσα στο Κογκρέσο - Το απίστευτο βίντεο
Στείλτε τον Φραπέ στο Eurogroup:«Δεν θέλω ου!» (Ep12)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



