Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο 35χρονος που χτύπησε τη γυναίκα του και έφυγε με το παιδί του
Το παιδί είναι καλά στην υγεία και θα επιστρέψει στη μητέρα του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ο 35χρονος από τη Νικόπολη Θεσσαλονίκης, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία της συντρόφου του, μετά από λογομαχία που είχαν μεταξύ τους, τη χτύπησε, πήρε το ανήλικο παιδί τους, ηλικίας τριών ετών και έφυγε με το αυτοκίνητό του προς άγνωστη κατεύθυνση.
Οι αστυνομικές αρχές ειδοποιήθηκαν στις 6:30 το πρωί της Παρασκευής (11-10) για το οικογενειακό επεισόδιο και αναζητούσαν τον άντρα.
Ο 35χρονος εντοπίστηκε στην περιοχή του Δενδροποτάμου από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ και του Τμήματος Αμπελοκήπων – Μενεμένης και αυτή την ώρα κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Παύλου Μελά.
Οι αστυνομικοί εξετάζουν την καταγγελία για το επεισόδιο, ενώ το παιδί, το οποίο είναι καλά στην υγεία του, θα επιστρέψει στη μητέρα του.
Συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Το Ιράν απειλεί με «ολοκληρωτικό πόλεμο» - Στρατιωτικές δυνάμεις στην περιοχή αναπτύσσουν οι ΗΠΑ
Το χρονικό της φονικής κακοκαιρίας: Δύο φάσεις βροχής και καταιγίδων που «βύθισαν» τη Γλυφάδα
Αδιανόητο περιστατικό στα Βριλήσσια: Άνδρας παρέσυρε υπάλληλο των ΕΛΤΑ με το αυτοκίνητο για.. ένα δέμα
Ποιος θυμάται την ηρωίδα της Σκιάθου που ρίσκαρε τη ζωή της, προδόθηκε, βασανίστηκε, τιμήθηκε από ξένους και πέθανε πάμπτωχη και ξεχασμένη;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




