Αστυνομικός προκαλεί διαδηλωτές με άσεμνες χειρονομίες (vid)
Εκατοντάδες διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους και διαδήλωσαν ενάντια στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Ανάπτυξης, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην κατάργηση του ασύλου, τις διαγραφές των αιώνιων φοιτητών και την ιδιωτικοποίηση των πανεπιστημίων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αστυνομικός των ΜΑΤ προκαλεί με χειρονομίες. Είναι στη διμοιρία που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και Πανεπιστημίου. Χαρακτηρίζει «κότες» τους διαδηλωτές και τους προκαλεί να πάνε προς το μέρος του. Λίγο νωρίτερα, είχαν σημειωθεί επεισόδια. Οι διαδηλωτές είχαν επιτεθεί με κοντάρια στους αστυνομικούς και εκείνοι απάντησαν με χρήση χημικών. Τα σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ φοιτητών και αστυνομικών δυνάμεων επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας. Η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική και οι διαδηλωτές απομακρύνθηκαν.
Εκατοντάδες διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους και διαδήλωσαν ενάντια στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Ανάπτυξης, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην κατάργηση του ασύλου, τις διαγραφές των αιώνιων φοιτητών και την ιδιωτικοποίηση των πανεπιστημίων.
Γιώργος Μαζωνάκης: «Όσο ζω, Μαζώ» - Μια ζωή έξω από τα καλούπια
Θρίλερ δίχως τέλος στην Κυψέλη: Βρήκαν δεύτερη σακούλα με κόκκαλα στην Αλεπότρυπα
Τσίπρας στο ethnos.gr: Πρέπει να αλλάξουν οι κλίμακες φορολογίας για να μην χαθούν οι αυξήσεις στους μισθούς
Πώς το GPS μελλοντικά θα κρίνει την έκβαση πολέμων - Οι νέες κυβερνοεπιθέσεις «αλλοίωσης» χώρου και χρόνου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




