«Περιπολίες» Αράβων αναρχικών στα Εξάρχεια - Προβληματισμός στην ΕΛ.ΑΣ. (vid)
Οι Άραβες αντιεξουσιαστές κυκλοφόρησαν αφίσα με τίτλο «υπερασπίζω τα Εξάρχεια» η οποία έχει ως σύμβολο ένα πολεμικό όπλο Καλάσνικοφ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στα Εξάρχεια ομάδες αλλοδαπών, κυρίως αραβικής καταγωγής κυκλοφόρησαν αφίσες με όπλα καλώντας τους συμπατριώτες τους σε αγώνα.
Εκτός από τους Έλληνες αντιεξουσιαστές που επιχειρούν να παίξουν το ρόλο της πολιτοφυλακής στα Εξάρχεια, τον τελευταίο καιρό έχουμε την εμφάνιση και αλλοδαπών αναρχικών, κυρίως Αράβων, οι οποίοι, όπως λένε, πραγματοποιούν κι αυτοί περιπολίες στην περιοχή ως ομάδα περιφρούρησης, ενάντια στην κρατική καταστολή.
Αυτό που προβληματίζει την αστυνομία είναι μια αφίσα που κυκλοφόρησαν, με τίτλο «υπερασπίζω τα Εξάρχεια» η οποία έχει ως σύμβολο ένα πολεμικό όπλο Καλάσνικοφ. Γράφουν μάλιστα στα Αγγλικά και στα Αραβικά: «Όσο υπάρχει αγώνας, υπάρχει ελπίδα. Όσο υπάρχει ζωή, εκεί θα υπάρχει αγώνας.»
Ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης, ωστόσο, σε συνέντευξη του στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ επανέλαβε την πρόθεσή του να καθαρίσει την περιοχή: «Τα Εξάρχεια θα ξαναγίνουν μια κανονική γειτονιά για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της. Η ταυτότητα και η ιστορία των Εξαρχείων δεν απειλούνται από το σπάσιμο του «άβατου». Οι ναρκέμποροι, η βία και η ανομία τα διαλύουν.»
«Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους
Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
Σοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστρια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



