Λάρισα: Χαροπαλεύει στην εντατική μετά από επίθεση μαινόμενου ταύρου
Ο άτυχος πολυτραυματίας είχε πάει να ταΐσει τα ζώα στο στάβλο με τον γαμπρό του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, με κρανιοεγγεφαλικές κακώσεις, ένας 71χρονος άνδρας, τον οποίο τραυμάτισε ταύρος σε κτηνοτροφική μονάδα, σε χωριό της ευρύτερης περιοχής των Φαρσάλων το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής.
Ο άτυχος πολυτραυματίας είχε πάει να ταΐσει τα ζώα στο στάβλο με τον γαμπρό του, όταν ο μαινόμενος ταύρος του επιτέθηκε και τον χτύπησε πισώπλατα.
Από το χτύπημα ο 71χρονος πετάχτηκε και τραυματίστηκε σοβαρά πάνω σε μια σωλήνα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία ο τραυματίας μεταφέρθηκε από τον γαμπρό του αρχικά στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων και στην συνέχεια διακομίσθηκε επειγόντως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας.
Τραγικός επίλογος στη Γαλλία: Η σορός που βρέθηκε είναι της 11χρονης - Η κατακραυγή και το προφίλ του 41χρονου
Καρυστιανού στο OPEN: «Τσίπρας, ο πιο βολικός αντίπαλος για τον Μητσοτάκη - Ο λαός θα δώσει την αυτοδυναμία σε εμάς»
Σαμαράς για νέο κόμμα: «Έχω πάρει τις αποφάσεις μου - Η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη έμεινε χωρίς εκπροσώπηση»
Ξυλοδαρμός στην Καλλιθέα: Τι υποστηρίζει ο 21χρονος για την άγρια επίθεση του οδοντίατρου στον φίλο του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



